Pagina's

woensdag 20 augustus 2014

Kostverloren en Schilderswijk: leven op, fleuren op, knappen op!!

Groningen, Woensdag 20-08-2014

 Projecten in de wijken Kostverloren en Schilderswijk verbinden bewoners!!

neem contact met ons op
In opvolging van de mogelijkheden die bewoners worden geboden hun eigen wijk te verbeteren. Is de afgelopen 4 jaar veel gebeurt. Vanaf 2011 tot 31-12-2014 is NLA 2.0 voor de afgeronde projecten financieel grotendeels verantwoordelijk.  Wat dit is en hoe dit allemaal werkt? Staat gelukkig onder aan dit informatieve nieuwsbericht een link naar de actuele resultaten*. En de Hoofdwebsite waar het allemaal vanaf is geleidt. Lees dit gerust later door maar wat nu komt is veel belangrijker.
Op diSamen kunnen wij het makent moment lopen er nog een aantal projecten in de twee wijken die door buurtbewoners worden ingevuld. In de wijkkrant die volgende maand bij u wordt bezorgt is daar ruimte voor gecreëerd en nu staat er al een nieuws flits in de wijkkrant die onderdeel is van alle projecten te samen. (een link naar de nieuwsflits is het klikken met de muis op het fototoestel/ camera) Keer wel snel weer terug want anders mis je het belangrijkste nieuws…..

<img alt="Panasonic Systeem camera zf50
Je kunt nu namelijk je gezamenlijke project promoten, delen, met elkaar communiceren, vragen stellen, . Groot of klein, ook al is het niet eens verbonden met NLA 2.0 en is het een eigen gemaakt feest, evenement of doe dag in de wijken Kostverloren of Schilderswijk. Plaats uw foto’s gratis en krijg ook nog eens 1 TB, ( dat zijn 1000den foto’s ) online, meld je aan via Groups of via deze linken. U moet wel eerst een account aanmaken, dit is en blijft geheel gratis. deelname is ook Gratis, dus samengevat is het volledig gratis. 
WIN de de eerste prijs van de mooiste foto van
Ook is het de bedoeling dat er foto’s van het verleden , heden en de toekomst  worden gedeeld.
Auteursrechten zijn van toepassing en er mag alleen op aanvraag van de fotograaf foto’s worden gebruikt.

nieuws berichten
//

Geen opmerkingen:

Een reactie posten